Kansainvälinen organisaatio

CFI lyhyesti

Initia Corporate Finance on osa kansainvälistä Corporate Finance Internationalia (CFI). Vuonna 2006 perustettu CFI on kansainvälinen organisaatio, joka keskittyy rajat ylittäviin yritys- ja rahoitusjärjestelyihin sekä näihin liittyviin palveluihin.

CFI tarjoaa kansainvälistä ja korkeatasoista yritys- ja rahoitusjärjestelyiden neuvonantoa paikallisten toimistojen sekä rajat ylittävien sektoritiimien kautta. CFI:llä on suorat kontaktit toiminta-alueensa päättäjiin pienissä yksityisissä yrityksissä, suurissa kansainvälisissä listatuissa yrityksissä, pääomasijoitusyhtiöissä ja pankeissa. Initialla on erinomaiset kyvykkyydet toteuttaa rajat ylittäviä yritys- ja rahoitusjärjestelyjä hyödyntäen ensiluokkaisia suhteita kansainvälisiin sijoittajiin ja potentiaalisiin ostajiin kaikkialla maailmassa.

Laajat kontaktit

CFI:llä on vahva asema keskeisillä markkinoilla ja verkosto hyödyntää aktiivisesti vahvaa kansainvälistä osaamistaan. CFI lukuina:

  • 23 paikallista toimistoa 15 maassa

  • Yli 200 ammattilaista Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa

  • 16 kansainvälistä sektoritiimiä

  • Toiminut neuvonantajana yli 600:ssa rajat ylittävässä transaktiossa, joiden yhteenlaskettu arvo on yli 25 miljardia euroa

Sektorikohtainen fokus

CFI:n sektoritiimit tuovat syvällistä tietoa ja ymmärrystä trendeistä, innovaatioista sekä regulaatiomuutoksista eri sektoreilla. CFI jakautuu 16 kansainväliseen sektoritiimiin. Tiimeissä yhdistyy kansainvälinen kokemus ja osaaminen. Nämä ovat keskeisiä tekijöitä onnistuneiden transaktioiden taustalla.

Jatkuva dialogi eri sektorien yritysten ja pääomasijoittajien kanssa mahdollistavat juuri asiakkaillemme soveltuvien ostajien, myyjien sekä sijoittajien löytämisen. Keskitymme ymmärtämään asiakkaitamme syvällisesti löytääksemme heille parhaiten soveltuvat ratkaisut.

Our goal is to help people in the best way possible. this is a basic principle in every case and cause for success. contact us today for a free consultation. 

Practice Areas

Newsletter

Sign up to our newsletter