Tiimimme

Luottamukselliset
yhteydenotot

Initian tiimillä on mittava kokemus vaativista kansainvälisistä ja kotimaisista yritys- ja rahoitusjärjestelyistä sekä pääomamarkkinoista.

Partnerivetoinen toimintatapamme ja laaja osaamisemme varmistavat asiakkaillemme korkealaatuisen sekä tehokkaan palvelun.

Jaakko Sasi

Toimitusjohtaja

Lyhyesti Jaakosta

Jaakolla on kattava kokemus kansainvälisistä ja kotimaisista yritys-, rahoitus- ja pääomamarkkinajärjestelyistä sekä näihin liittyvistä arvonluontistrategioista.

Hän on jatkuvasti mukana vaikuttamassa kotimaisten yhtiöiden kasvuun vahvoiksi kansainvälisiksi toimijoiksi useassa eri roolissa.

Kirjallisuus kaikissa muodoissa ja yhteiskuntavastuu ovat vahvasti mukana Jaakon arkielämässä.

Pasi Vainiotalo

Lyhyesti Pasista

Pasi on Initian perustajaosakas ja kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta. Corporate finance -kokemusta hänelle on kertynyt 1990-luvun loppupuolelta lähtien, ennen Initiaa viimeksi Mandatum Investointipankissa.

Yritys- ja pääomamarkkinatransaktioiden lisäksi Pasi on urallaan ollut kasvu- ja muutosvaiheen yrityksissä hallitus-, johto- ja sijoittajarooleissa.

Vapaa-ajallaan Pasi harrastaa lukemista ja liikkumista, mieluiten kaukalossa sekä tennis- ja golfkentällä.

Lauri Pohjavuori

Lyhyesti Laurista

Lauri aloitti Initialla vuonna 2008. Tätä ennen hän työskenteli osakkaana Mandatum & Co:ssa, josta tuli myöhemmin osa Danske Bankia.

Lauri on kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta.
Laurilla on yli 20 vuoden kokemus kotimaisista ja rajat ylittävistä yritysjärjestelyistä ja pääomamarkkinatransaktioista. Viime aikoina Lauri on ollut mukana erityisesti ICT-, logistiikka- ja cleantech -sektoreiden yritysjärjestelyissä.

Lauri on intohimoinen golfaaja ja viettää vapaa-aikaansa mielellään myös mökillä perheen sekä ystävien kanssa.

Jaakko Lehto

Lyhyesti Jaakosta

Jaakko aloitti Initialla osakkaana 2008. Tätä ennen hän työskenteli Mandatum & Co:ssa ja Danske Bankissa.

Jaakko on kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta. Lisäksi hänellä on opintoja Aalto-yliopiston tuotantotalouden linjalta.

15 vuoden työuransa aikana Jaakko on työskennellyt kattavasti vaativien myynti-, osto- ja kasvurahoitushankkeiden parissa, viime aikoina erityisesti ICT- ja energiasektorin hankkeissa.

Töiden ulkopuolella Jaakko nauttii ajastaan perheensä ja ystäviensä kanssa sekä rentoutuu mieluiten hyvän kirjan parissa tai tenniskentällä.

Markku Tervo

Lyhyesti Markusta

Markku aloitti Initialla vuonna 2015. Tätä ennen hän työskenteli kansainvälisessä corporate finance -yrityksessä sekä pohjoismaisessa asianajotoimistossa.

Markku on viimeaikoina työskennellyt erityisesti vaativien myynti- ja kasvurahoitushankkeiden parissa mm. terveydenhuollon ja teknisen kaupan toimialoilla.

Markku talar även flytande svenska och är regelbundet i kontakt med diverse svenska bolag.

Markulla on kauppatieteiden maisterin tutkinto Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta ja oikeustieteiden maisterin tutkinto Helsingin yliopistosta. Hän on myös suorittanut vaihto-opintoja Chilessä ja Australiassa.

Vapaa-aikanaan Markku pelaa salibandya ja on innokas aikuisyleisurheilija. Hän viettää mielellään myös aikaa mökkitöitä tehden.

Jussi Pekkanen

Lyhyesti Jussista

Jussi aloitti Initialla vuonna 2020. Initian lisäksi hän on aiemmin työskennellyt Fortumilla, OP:ssa ja EY:llä. Jussi on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta.

Vapaa-aikaansa hän viettää perheen ja ystävien kanssa sekä monipuolisesti urheillen.

Our goal is to help people in the best way possible. this is a basic principle in every case and cause for success. contact us today for a free consultation. 

Practice Areas

Newsletter

Sign up to our newsletter